Aparat insamantare gazon 

Mai multe poze

Aparat insamantare gazon 
59,00 lei

Cod produs: APGAZON

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

Sau
Comenzi Telefonice: 0311301580
Descriere

Detalii

Aparat insamantare gazon 

Visati un gazon perfect in gradina dumneavoastra, dar nu vedeti decat pamant gol, pete de iarba ici-colo sau urme de iarba calcata? Va invidiati vecinii pentru gazonul verde din curtea lor? Va prezentam Aparat insamantare gazon  care aduce revolutionara metoda de insamantare! Aparat insamantare gazon  a fost conceput si dezvoltat dupa ani de experienta in scopuri agricole, pentru ca aparatul sa produca un efect optim.

Aparat insamantare gazon  cu formula ecologica!
Cu formula ecologica, Aparat insamantare gazon  afana solul, apa si mineralele se se impregneaza imediat in pamant/pamantul absoarbe imediat apa si mineralele in timp ce semintele se aseaza in pamant. Folosind Aparat insamantare gazon , petele uscate si sterpe din gradina pot disparea foarte repede, si nici un irositi semintele pretioase, deoarece vor rasari exact acolo unde dumneavoastra le pulverizati!

Tehnologia Spray and Stay
Semintele de iarba, sunt legate in pamant cu ajutorul inteligentului Aparat insamantare gazon  ‘Spray and Stay’, in acest fel puteti avea peluze minunate/un gazon minunat! Cu Aparat insamantare gazon  puteti insamanta in timp record!

Atat pentru suprafete mari, cat si pentru mici suprafete sterpe
Pana in prezent parea o misiune imposibila ca iarba sa incolteasca si in umbra? Pentru Aparat insamantare gazon , nu reprezinta o problema! Suprafetele calcate, obosite, pe care iarba a murit, se revigoreaza, iarba incepe sa creasca si sa se indeseasca/inmulteasca. Insamantarea unei suprafete mari de teren se face la fel de repede ca stropitul gradinii!

Folosirea este extrem de usoara!
Cuplati la orice furtun traditional de stropit gradina. Reglati Aparat insamantare gazon , si conduceti/indreptati jetul pe acea portiune unde doriti sa insamantati iarba. Si gata, ati si terminat! Inteligentul Aparat insamantare gazon  el singur amesteca si dozeaza uniform semintele de iarba!

Pachetul contine:

  • cap de pulverizat
  • rezervor Aparat insamantare gazon 

APARATUL NU SE LIVREAZA CU SEMINTE

Semintele si nutrientii se pot gasi in magazinele de bricolaj la departamentul gradina, sau in orice magazin specializat.

Recenzii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.