Set 2X Aspersor Metal pentru gradina cu 6 moduri dispersie prin bataie

Mai multe poze

Set 2X Aspersor Metal pentru gradina cu 6 moduri dispersie prin bataie
89,90 lei

Cod produs: aspersor2x

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

Sau
Comenzi Telefonice: 0311301580
Descriere

Detalii

Aspersorul metalic cu 6 moduri de dispersie prin bătaie este o alegere excelentă pentru udarea eficientă și uniformă a grădinii, peluzelor sau a altor suprafețe verzi.
Cu un design solid din metal, acest aspersor este conceput pentru a rezista utilizării îndelungate și a condițiilor meteorologice variate, oferind în același timp performanțe fiabile în udarea plantelor și a spațiilor verzi.
 
 
Unul dintre principalele avantaje ale acestui aspersor este gama sa variată de moduri de dispersie, care vă permit să ajustați fluxul și forma jetului de apă în funcție de nevoile specifice ale grădinii dvs.
Cu 6 moduri diferite de dispersie prin bătaie, inclusiv jet concentrat, ploaie fină, duș, abur și altele, aveți controlul total asupra modului în care apa este distribuită, permițându-vă să acoperiți cu precizie diferite zone și să evitați risipa de apă.
 
 
 
Ajustarea modurilor de dispersie este simplă și intuitivă, astfel încât să puteți selecta rapid și ușor modul potrivit pentru nevoile dvs. în funcție de suprafața pe care doriți să o udați și de cantitatea de apă necesară.
Fie că aveți nevoie de un jet concentrat pentru irigarea precisă a plantelor individuale sau de un duș fin pentru udarea delicată a grădinii, acest aspersor vă oferă flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a obține cele mai bune rezultate.
 
Specificatii:
 
6 moduri de dispersie.
Diametru racordare 1/2"
Recenzii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.