1+1 Perechi Ochelari de condus noaptea HD, UltraNight PRO™

Mai multe poze

1+1 Perechi Ochelari de condus noaptea HD, UltraNight PRO™

Pret normal: 119,90 lei

Special Price 59,00 lei

Reducere 60.9 Lei (51%)

Cod produs: ochelari1x1

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

Sau
Suport telefonic: 0756 026 714 / 0741 244 023
Descriere

Detalii

SET 2 PERECHI OCHELARI DE CONDUS ZI/NOAPTE HD

Studii recente arată faptul că aproximativ 48% dintre accidentele auto înregistrate pe șosele au loc seara in conditiile in care doar 10% din traficul auto se desfășoară în timpul nopții, principala cauza fiind o vizibilitate mult mai scăzută în timpul nopții decât pe parcursul zilei. 

Ochelarii pentru condus dispun de lentile antireflex ceea ce va reda o claritate incredibila imbunatatind culorile si sporind semnificativ vizibilitatea. Lentilele HD ale ochelarilor sunt fabricate din policarbonat incasabil si dispun de tehnologie anti-orbire

Ochelarii pentru condus au lentile speciale pentru timp de noapte fiind inițial inventați pentru a-i ajuta pe piloții care participau la cursele de masini, succesul acestora au dus la comercializarea acestui tip de ochelari și pentru publicul larg. 

Cu ajutorul acestor ochelari de condus pentru zi/noapte beneficiati de o vizibilitate sporita chiar si în cele mai rele conditii meteo.  Cu un design modern si inovator acesti ochelari pot fi accesoriul ideal pentru majoritatea stilurilor vestimentare, fiind utili si totodata in trend. 

Având în vedere că siguranța pe șosele este extrem de importantă, ochelarii cu lentile speciale pentru condus pe timp de noapte sunt o investiție care trebuie luată în calcul de către orice șofer.

 

Recenzii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.