Set 2x PLANTĂ ARTIFICIALĂ SUSPENDATĂ

Mai multe poze

Set 2x PLANTĂ ARTIFICIALĂ SUSPENDATĂ
89,00 lei

Cod produs: 2trandafiriartificiali

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

Sau
Comenzi Telefonice: 0311301580

Descriere scurta:

Planta artificială suspendată oferă un aspect foarte realist și este un plus perfect pentru orice casă sau birou! Este realizat din materiale de înaltă calitate care oferă un aspect realist și nu este necesară întreținere.

Descriere

Detalii

Îmbunătățește și adaugă o notă de natură oricărui spațiu:

Poate îmbunătăți cu ușurință orice spațiu și ambianță adăugând o notă de verdeață și frumusețe naturală. Îl poți agăța pe orice perete, tavan sau îl poți așeza pe un raft, iar camera va deveni instantaneu mai plăcută.

 
Nu necesită întreținere, fără mizerie:

Întreținerea acestor plante nu este necesară, așa că vor arăta întotdeauna sănătoase și bine întreținute. Udarea și tăierea nu sunt necesare, așa că împrejurimile dvs. vor fi întotdeauna curate, fără nicio mizerie. Frunzele plantei sunt echipate cu detalii realiste care par reale.

 

 
 
 
Instalare ușoară:

Planta este echipata cu un sistem solid de agatare care este usor de instalat si reglat la inaltimea dorita, asigurand o instalare robusta, usoara si sigura. Cu o construcție durabilă și un design de lungă durată, planta noastră artificială suspendată este o investiție inteligentă care va aduce bucurie și frumusețe spațiului tău pentru anii următori.

 
 
Creați o atmosferă de primăvară oricând:

Selecția largă de culori vă oferă până la trei culori diferite cu care vă puteți înfrumuseța casa, camera, biroul, barul sau exteriorul casei. Fie că sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga o notă de natură în camera de zi sau de a vă împrospăta biroul, această plantă este alegerea perfectă.

 

Recenzii

Nu ne crezi pe cuvant?
Uite ce spun clientii nostri :)

S

Sabina

8 Feb 2024

Wow

Multumita


I

Ilinca

24 Feb 2024

Frumoase

SUnt foarte frumoase si se intretin usor


I

Iuliana V

9 Mar 2024

Dragute

SUnt dragute si rezistente


*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.